For dig, der vil af med den dårlige samvittighed

Markedsføring året rundt

Markedsføring er en disciplin, og mange må erkende, at de aldrig får sendt nyhedsbrevet ud, at hjemmesiden sidst blev opdateret for halvandet år siden eller at facebook-siden er tom og virksomheden på LinkedIn slet ikke eksisterer. Det er rigtig ærgerligt, når man har brugt tid og penge på at sætte disse tiltag i værk. Og så giver det utrolig dårlig samvittighed at blive ved med at lægge markedsføringsopgaverne nederst i to-do-bunken.

Grafikpaletten hjælper dig af med den dårlige samvittighed

For et fast beløb om måneden sørger Grafikpaletten for, at der hele tiden er udvikling i din virksomhed gennem forskellige marketingtiltag. Det kan være opslag på sociale medier – kampagner på hjemmeside, tryk eller i din e-mail-signatur – opdatering af hjemmeside eller salgsmaterialer – udsendelse af nyhedsbreve – eller noget helt andet.

Aftalen foregår som et abonnement, hvor du betaler en fast pris hver måned – dog uden binding. På den måde kender du dit markedsføringsbudget og kan bruge tiden på det, du er bedst til – alt i mens din virksomhed bliver konstant udviklet og markedsført.

Er det nu, du skal af med den dårlige samvittighed og høre mere om ovenstående, er første skridt at ringe til mig på tlf. 60 46 22 03 eller sende en e-mail til mette@grafikpaletten.dk

Fordi du gerne vil …

”Jeg vil til enhver tid anbefale Mette til virksomheder, som overvejer at outsource marketingopgaver eller ønsker en kvalificeret sparringspartner på dette felt."
Jeannette W. Elmhoff
Direktør, Next Step