For dig, der vil af med den dårlige samvittighed

Mere synlighed året rundt

Må du erkende, at hjemmesiden alt for sjældent bliver opdateret eller at Facebook-siden er meget stille? Det vil være rigtig ærgerligt, når du har brugt tid og penge på at sætte disse tiltag i værk. Og måske giver det også rigtig dårlig samvittighed at blive ved med at lægge markedsføringsopgaverne nederst i to-do-bunken?

Men hvorfor skulle du også bruge din tid på det?
Du skal gøre det, du er bedst til – det sparer din tid og gør både humør og økonomi meget bedre.

Med en fast aftale sørger Grafikpaletten for, at skabe synlighed og genkendelighed gennem alle kanaler, så du skiller dig ud og bliver kendt for det, du vil være kendt for – og du skal slet ikke selv gøre noget!

Fordi du gerne vil …

”Jeg vil til enhver tid anbefale Mette til virksomheder, som overvejer at outsource marketingopgaver eller ønsker en kvalificeret sparringspartner på dette felt."
Jeannette W. Elmhoff
Direktør, Next Step

få liv på facebook/LinkedIn

Indhold til sociale medier hver uge

Jeg sørger for at forfatte en kort, værdiskabende tekst og finde et passende billede til dine sociale medier hver eneste uge.

Med værdiskabende mener jeg eksempelvis at ændre ”se, vi har skiftet vinduer hos fru Sørensen i dag” med ”fordi vi har skiftet vinduer hos fru Sørensen, sparer hun nu 20% på sin varmeregning”. Et budskab, der for mig som potentiel kunde skaber meget mere værdi, fordi jeg kan identificere mig med fru Sørensens dyre varmeregning og også gerne vil spare de penge.

Hvis du har ønsker til emner, jeg skal skrive om, må du gerne sige det til mig – ellers vil jeg selv være proaktiv.

Jeg sørger også for, at opslagene bliver udgivet.

Din indsats: Det eneste, du skal gøre, er, at give mig adgang til dine virskomhedssider på de sociale medier og at læse mine forslag til tekster igennem. Det koster dig ca. 10-15 minutter af din tid én gang om måneden.

Kom af med den dårlige samvittighed

Med en fast aftale betaler du en fast pris hver måned – dog uden binding.
På den måde kender du dit budget og kan bruge tiden dér, hvor du tjener penge
– alt imens din virksomhed bliver konstant udviklet og synliggjort.

FAQ

De oftest stillede spørgsmål:

  1. Har du besluttet, at du gerne vil have noget mere synlighed, skriver du til mette@grafikpaletten.dk eller ringer 60462203. Du kan også booke en tid direkte ind i min kalender hér.
  2. Vi tager en snak om dine ønsker, og jeg stiller en masse spørgsmål for at lære dig og din virksomhed at kende. Der er derfor ikke noget, du behøver forberede dig på.
  3. Jeg sender en faktura, der dækker førstkommende måned og begynder at tænke tanker. Du giver mig adgang til virksomhedens profiler på sociale medier.
  4. Du får en mail med tekster og tilhørende billeder til godkendelse.
  5. Jeg sørger for, at dit materiale bliver udgivet på rette tid og sted.

Herefter kører det hele i faste intervaller.

Nej, jeg arbejder ikke med bindinger – og heller ikke oprettelsesgebyrer. Jeg fakturerer mandage til den 1. i måneden med minimum en uges varsel.

Tja, det er et rigtig godt spørgsmål, men spørger du mine eksisterende kunder, må de erkende, at det kan jeg bare.

Under vores første, indledende samtale vil jeg stille en masse spørgsmål for at lære dig og din virksomhed at kende. Ud fra dine svar danner jeg mig et indtryk, som jeg vil bruge i mit arbejde. Derudover bruger jeg tid på at researche og studere markedet for at lære sproget inden for din branche.

I starten vil du måske have flere kommentarer, når du får materialer i korrektur, men efterhånden ebber det ud, og jeg har kunder, der slet ikke gider læse korrektur mere men stoler på mig.

Så lidt som muligt. Skulle du bruge en masse tid på denne aftale, kunne du lige så godt have gjort det selv. Min fornemmeste opgave er at forstyrre dig så lidt som muligt.

Dog vil jeg – særligt i starten – gerne have din godkendelse på de tekster, jeg skriver, inden det går i luften. Dette kræver i snit et kvarter af din tid pr. måned.

Jeg vil selv være proaktiv og finde på, hvad der fokuseres på, hvis du ikke selv har noget i ærmet. På den måde er jeg ikke afhængig af at høre fra dig, og du behøver ikke have dårlig samvittighed, hvis du ikke lige får tænkt over, hvad du vil synliggøre næste måned.

Vi går i gang så snart, du har besluttet dig for, at du vil have mere synlighed. Alt efter, hvornår på måneden, vi indgår aftalen, kan du regne med, at der er liv i dine sociale medier allerede førstkommende måned.

Hver måned får du med minimum en uges varsel en faktura til betaling den 1. i måneden.

Ønsker du at betale for et kvartal eller et år ad gangen, kan vi også finde ud af det.

Du sender mig en mail må mette@grafikpaletten.dk inden næste fakturering. Jeg fakturerer mandage til den 1. i måneden med minimum en uges varsel.

Det lyder jo meget godt, men hvad koster det?

Fast aftale

3.200,-

fra Pr. Måned*

*Bemærk handelsbetingelser pkt. 2.6.