bliv eksklusivkunde og få det hele serveret

Synlighed over hele paletten

“Jeg har masser at lave og behøver ikke markedsføring”

Måske ikke, men må jeg spørge, hvad det er, du har travlt med? Bruger du al din tid på de opgaver, du allerhelst vil stå op til om morgenen – eller ønsker du dig flere af de rigtig sjove opgaver?

Det kan også være, at du har så travlt, så det er medarbejdere og ikke opgaver, du søger?

Mange forveksler markedsføring med salg. At skabe opmærksomhed kan dog give dig flere af dine ønskeopgaver OG gøre din virksomhed til et interessant sted at arbejde.

Du kan med andre ord både tiltrække de rigtige opgaver og medarbejdere ved at arbejde med din synlighed.

Fordi du gerne vil …

It has been great to work together with an external person with such an overview of her abilities and doings during a project. She has always a professional behavior, very responsible, efficient and work very target oriented.
Steen Knuppert-Hansen
Sales Director, SikkertHjem ApS

Få det hele serveret

Bliv eksklusivkunde og opnå brancheeksklusivitet

Jeg vil gerne tilbyde dig en plads som eksklusivkunde på en fast aftale (uden binding og uden oprettelse).

Som eksklusivkunde får du min garanti for, at jeg ikke beskæftiger mig med andre kunder med samme speciale som dig i dit område. Det materiale, jeg udarbejder for dig, vil derfor ikke blive brugt hos dine konkurrenter.

Får jeg en helt særlig idé til at synliggøre en virksomhed som din, vil du også være den første, jeg præsenterer idéen for.

Denne eksklusivitet betyder selvfølgelig, at ikke alle og enhver kan blive eksklusivkunde.
Kontakt mig på tlf. 60462203 eller e-mail mette@grafikpaletten.dk og hør, om din branche er ledig.

Alt i én løsning

For at gøre dig til specialist og skabe synlighed får du:

Jeg sørger for at forfatte en kort, værdiskabende tekst og finde et passende billede til dine sociale medier hver eneste uge.

Med værdiskabende mener jeg eksempelvis at ændre ”se, vi har skiftet vinduer hos fru Sørensen i dag” med ”fordi vi har skiftet vinduer hos fru Sørensen, sparer hun nu 20% på sin varmeregning”. Et budskab, der for mig som potentiel kunde skaber meget mere værdi, fordi jeg kan identificere mig med fru Sørensens dyre varmeregning og også gerne vil spare de penge.

Hvis du har ønsker til emner, vi skal skrive om, må du gerne sige det til mig – ellers vil jeg selv være proaktiv.

Jeg sørger også for, at opslagene bliver udgivet.

Din indsats: Det eneste, du skal gøre, er, at give mig adgang til dine virskomhedssider på de sociale medier og at læse mine forslag til tekster igennem. Det koster dig ca. 10-15 minutter af din tid én gang om måneden.

Hvor mange mails sender du om dagen? Hvorfor ikke bruge det til at skabe synlighed på en smart måde?

Hvis du bruger Office365 (Outlook), får du installeret et lille program, der gør, at jeg kan ”fjernstyre” din signatur. Dvs. at jeg hver måned kan sætte en ny kampagne ind i din signatur. Og bare rolig, jeg har ikke adgang til dine mails.

Er I flere i virksomheden, kan jeg også sørge for, at I alle har det samme design, så I fremstår ens og professionelt.

Din indsats: Når vi starter samarbejdet får du en tekniker i telefonen, der sørger for, at du får det lille program installeret. Det tager ca. 30 minutter.
Fremover er det eneste, du skal gøre, at godkende mit oplæg til en kampagne. Det koster dig ca. 3 minutter af din tid én gang om måneden.

Det er din virksomhed, vi synliggør, og derfor bør det også være billeder af dig og dine medarbejdere foran dine biler ude på jeres cases, der skal vises.

3 gange om året kommer der en professionel fotograf på besøg enten i din virksomhed eller ude på et par lokationer, hvor I arbejder.

Vi aftaler selvfølgelig på forhånd, hvornår det skal være, så det passer med, at I har nogle spændende opgaver i gang.

Din indsats: Det eneste, du skal gøre, er, at tale med fotografen (der kontakter dig) hver 4. måned og finde et par gode cases. Det koster dig ca. 20 minutter af din tid tre gange om året.

Sociale medier kan meget, men ikke alt, og der findes så mange andre spændende kanaler at gøre sig synlig gennem.

2 gange om året kommer du i dialog med en journalist, der vil interviewe dig og skrive en pressemeddelelse.

Vi sørger for, at pressemeddelelsen bliver sendt ud til relevante (lokal)aviser, magasiner osv.

Presseomtalen bruges særligt til at fortælle den gode historie om selve virksomheden med henblik på at få jer til at fremstå som en succesrig og attraktiv arbejdsplads.

Din indsats: Det eneste, du skal gøre, er, at tale med journalisten (der kontakter dig) hvert halve år. Det koster dig ca. 1 time af din tid to gange om året.

Vi stopper ikke hér

Du får som eksklusivkunde desuden:

Hvis din hjemmeside skal være interessant for Google, er det en god idé at opdatere din side jævnligt.

Som eksklusivkunde får du gratis opdatering af din hjemmeside med fotos til eks. gallerier eller når medarbejdere kommer til/går fra.

Din indsats: Det eneste, du skal gøre, er, at give mig adgang til din hjemmeside og give mig besked, hvis der sker ændringer i medarbejderstaben.

Jeg elsker at tænke ud af boksen og vil bruge noget tid på eksklusivt at udtænke sjove, anderledes, nyskabende idéer til, hvordan vi kan promovere netop din virksomhed. Det er idéer udtænkt særligt til dig – og KUN dig.

Din indsats: At beslutte, om vi skal bruge idéen eller ej.

Har du selv fået en idé eller ønsker sparring inden for synlighed/markedsføring, så kan du frit benytte mig som sparringspartner.

Din indsats: At række ud til mig, hvis der er noget, du vil drøfte.

Du får et klippekort med 10 klip á 30 minutter, som du kan bruge, hvis der popper små, grafiske opgaver op, der ikke er en del af den faste aftale. Det svarer til 5 timers gratis, grafisk arbejde. Læs mere om klippekortet her.

Din indsats: At sætte mig i gang, hvis du har ønsker til grafiske opgaver.

Kom af med den dårlige samvittighed

Med en eksklusivaftale betaler du en fast pris hver måned – dog uden binding.
På den måde kender du dit budget og kan bruge tiden dér, hvor du tjener penge
– alt imens din virksomhed bliver konstant udviklet og synliggjort.

FAQ

De oftest stillede spørgsmål:

  1. Har du besluttet, at du gerne vil have noget mere synlighed, skriver du til mette@grafikpaletten.dk eller ringer 60462203. Du kan også booke en tid direkte ind i min kalender hér.
  2. Vi tager en snak om dine ønsker, og jeg stiller en masse spørgsmål for at lære dig og din virksomhed at kende. Der er derfor ikke noget, du behøver forberede dig på.
  3. Jeg sender en faktura, der dækker førstkommende måned og begynder at tænke tanker. Du giver mig adgang til din hjemmeside og virksomhedens profiler på sociale medier.
  4. Min tekniker ringer til dig for at få installeret det lille mail-plugin, der gør, at jeg kan styre dine e-mail-kampagner.
  5. Du får en mail med tekster og tilhørende billeder/film til godkendelse.
  6. Jeg sørger for, at dit materiale bliver udgivet på rette tid og sted.
  7. Efter den første måned vil jeg få fotografen til at kontakte dig, og efter det første halve år, vil du høre fra journalisten mhp. presseomtale.

Herefter kører det hele i faste intervaller.

Nej, jeg arbejder ikke med bindinger – og heller ikke oprettelsesgebyrer. Jeg fakturerer mandage til den 1. i måneden med minimum en uges varsel.

Tja, det er et rigtig godt spørgsmål, men spørger du mine eksisterende kunder, må de erkende, at det kan jeg bare.

Under vores første, indledende samtale vil jeg stille en masse spørgsmål for at lære dig og din virksomhed at kende. Ud fra dine svar danner jeg mig et indtryk, som jeg vil bruge i mit arbejde. Derudover bruger jeg tid på at researche og studere markedet for at lære sproget inden for din branche.

I starten vil du måske have flere kommentarer, når du får materialer i korrektur, men efterhånden ebber det ud, og jeg har kunder, der slet ikke gider læse korrektur mere men stoler på mig.

Så lidt som muligt. Skulle du bruge en masse tid på denne aftale, kunne du lige så godt have gjort det selv. Min fornemmeste opgave er at forstyrre dig så lidt som muligt.

Dog vil jeg – særligt i starten – gerne have din godkendelse på de tekster/film/kampagner, jeg kreerer, inden det går i luften. Dette kræver i snit et kvarter af din tid pr. måned.

Jeg vil selv være proaktiv og finde på, hvad der fokuseres på, hvis du ikke selv har noget i ærmet. På den måde er jeg ikke afhængig af at høre fra dig, og du behøver ikke have dårlig samvittighed, hvis du ikke lige får tænkt over, hvad du vil synliggøre næste måned.

Vi går i gang så snart, du har besluttet dig for, at du vil have mere synlighed. Alt efter, hvornår på måneden, vi indgår aftalen, kan du regne med, at der er liv i dine sociale medier allerede førstkommende måned.

Hver måned får du med minimum en uges varsel en faktura til betaling den 1. i måneden.

Ønsker du at betale for et kvartal eller et år ad gangen, kan vi også finde ud af det.

Du sender mig en mail må mette@grafikpaletten.dk inden næste fakturering. Jeg fakturerer mandage til den 1. i måneden med minimum en uges varsel.

Hvad koster så'n en mundfuld?

Eksklusivaftale

11.500,-

Pr. Måned*

Bonus

*Bemærk handelsbetingelser pkt. 2.6.