En del af et større netværk

Hele paletten

At fremstille grafisk materiale er en proces, der oftest kræver flere leverandører.

Vælger du at tage mig med på din rejse, behøver du dog ikke tænke på også at skulle finde en fotograf, en tekstforfatter, en trykker, en skiltetekniker eller en SEO-ekspert.

Grundet et bredt netværk kan jeg være din totalleverandør indenfor markedsføring og synlighed. Og endda efter et koncept, hvor du kun betaler for de ydelser, du har brug for og ikke også en dyr husleje, flere ansatte samt medejere.

Når du arbejder sammen med mig, behøver du kun tage stilling til, hvad dit materiale skal bruges til, og hvornår du skal have det hos dig.

Særlige evner

Flere af mine kunder har sagt, at jeg har en særlig evne til at forstå deres tanker, så jeg i 90% af tilfældene rammer rigtigt i første forsøg. Det sparer dem for en masse tid og korrespondance frem og tilbage.

Jeg erfarer også, at mine kunder andre steder har oplevet, at opgaver går i stå, og at skylden bliver lagt hos dem – typisk fordi de mangler at levere billeder, tekster eller andet.

Hvis du selv kunne skrive teksterne eller finde de billeder, der lige passer, så havde du nok ikke brug for en grafiker.

Min opgave er at sørge for, at disse ting bliver bragt i orden. Derfor tilbyder jeg også at skrive dine tekster og finde passende billeder (eller skaffe en fotograf).

Mette Esbensen

Kreativ direktør

“Jeg får langt de fleste af mine opgaver fra netværk – det betyder at rigtig mange ved,
hvad jeg står for, og hvad jeg kan levere.”

Du får en leverandør, der …