"Jeg har haft fornøjelsen af at have haft Mette som Art Director gennem en årrække hos OBH Nordica. Mette har haft en lang række grafiske arbejdsområder, i en særdeles hektisk virksomhed, hvor der har været stillet store krav til Mettes faglige kvalifikationer og evne til at finde på anderledes løsninger/koncepter.

Mette er utrolig kreativ, pligtopfyldende og effektiv i forbindelse med sit arbejde. Af andre positive egenskaber kan nævnes, at Mette er en god kollega, teknisk dygtig og har en forståelse for at alle faglige detaljer udføres på et højt kvalitetsniveau. Desuden er Mette altid nysgerrig i forbindelse med nye teknologier, hvilket giver et positivt indspark i den daglige dialog omkring måden tingene gøres på.

Kort sagt har Mette en solid erfaring inden for sit arbejdsområde, og jeg kan anbefale Mette til alle, som har behov for grafisk arbejde enten som projektarbejde eller fastansættelse."
Ken Bloch-Frederiksen
Marketingchef, OBH Nordica Denmark
"Som man gør én ting, gør man alting :-).

Som enkeltmandsvirksomhed er man dybt afhængig af gode samarbejdspartnere. Dette har jeg i Mette Esbensen på marketingdelen.

Hun er særdeles vidende på sit felt, professionel, grundig, detaljeorienteret, ansvarsfuld og "forlader" ikke opgaven, før kunden er tilfreds. Hun lytter til kundens behov og kommer dernæst med kvalificerede ideer og resultater.

Jeg vil derfor til enhver tid anbefale Mette til virksomheder, som overvejer at outsource marketingopgaver eller ønsker en kvalificeret sparringspartner på dette felt."
Jeannette W. Elmhoff
Direktør, Next Step
"Det har været en længere proces at finde frem til det rette sted at få lavet mine grafiske ting. Jeg har endelig fundet stedet! Og med dét mener jeg S-T-E-D-E-T Jeg er mere end tilfreds med den service og professionalisme, Mette har vist fra start til slut.

Hun har været imødekommende og helt igennem samarbejdsvillig gennem hele forløbet, hvilket er noget jeg sætter ligeså højt som kvaliteten af produktet. Jeg har fået leveret en ordre langt over mine forventninger og det til trods for at jeg var med til hvordan det grafiske udtryk mm skulle se ud.

Jeg vil til hver en tid anbefale Mette Esbensen fra Grafikpaletten når der ønskes et gennem proffesionelt stykke arbejde udført af et menneske med hjertet på rette sted. Kunne jeg give mere end 5 stjerner havde jeg gjort det, så tilfreds er jeg."
Anna Nielsen
Indehaver, CorpoCura
"Mette du er en kæmpe gave!! At kende dig og benytte dig til markedsføring af min virksomhed har været en af de bedste ting der er sket på det plan.

Markedsføring kan være jævnt op af bakke og til tider uoverskueligt når man har travlt med det man ny en gang selv er godt til, men efter et par hop og justeringer, fandt jeg hurtigt ud af hvor meget det betyder at have dig ved min side.. du står altid parat med svar, handling, løsning og så er du ovenikøbet altid sød smilende og rigtig glad.

Tak Mette, tak for dig."
Mette Rostén
Indehaver, Det' Maleren
"Vi har brugt Grafikpaletten i forbindelse med nye foldere og andre grafiske ydelser.

Vi har fået en meget kompetent, hurtig og ikke mindst prisvenlig ydelse, nogle gode input og et flot slutresultat.

Vi er ikke i tvivl om, at Mette Esbensen også i fremtiden er vores valg, når vi skal bruge en grafiker – det være sig til trykte eller elektroniske løsninger. Vi anbefaler Grafikpaletten på det varmeste."
Bente Naver
Direktør, Bente Naver Ejendomsrådgivning ApS
"Jeg kan kun give Mette mine varmeste anbefalinger. Jeg har benyttet Mette til flere forskellige grafiske løsninger, og Mette er rigtig hurtig til at fornemme, hvad det er, jeg som kunde gerne vil have frem i mit materiale. Desuden leverer Mette altid tingene hurtigt til korrektur og retter eventuelle ændringer med det samme.

Så jeg har oplevet glæden ved at være i en kyndig og professionel grafikers hænder. Desuden er Grafikpalettens priser absolut konkurrencedygtige."
Caroline Heerup
Direktør, Konsulentfirmaet O Sense
"Jeg er gået over til at bruge Mette fra Grafikpaletten. Jeg har købt et klippekort, til alle mine småopgaver. Det er meget nemmere at lade Mette klare alle de praktiske grafiske opgaver der er i mit lille firma.

Mette er er lidt af en perfektionist. Jeg troede man bare kunne genbruge nogle gamle fotos, men nej de var ikke gode nok i kvaliteten, så fat i fotografen og nye billeder blev fremtryllet. Hold da op et superflot resultat.

Mette er altid imødekommen og meget lydhør overfor ens behov. Mette har min varmeste anbefaling til alt i grafisk arbejde og alle de andre evner hun besidder."
Kurt Andersen
Direktør, K.A. Engros
"Jeg har nu haft grafikpaletten som grafisk leverandør og sparringspartner igennem 1/2 år og jeg oplever Mette som en yderst kompetent og skarp grafiker. Ikke bare nye kreative forslag som vi har benyttet til udgivelse af læsebog, visitkort, roll-up m.m, men hendes solide viden indenfor feltet og sparring omkring hvad der virker og ikke virker, er uvurderlig for os.

Hvis du står og mangler en grafisk leverandør der giver kvalitetsmæssigt feedback til dine planer, så kan du roligt tage kontakt til Mette og få ro på dit grafiske image."
Stig Seberg
Forfatter, Evolvia og Historienom.dk
"Mette has a sensible feeling and a good touch, when it comes to marketing and her professional approach is impressive, when we work with areas as branding.

It have been great in SikkertHjem Aps to work together with an external person with such an overview of her abilities and doings during a project. She has always a professional behavior, very responsible, efficient and work very target oriented.

I can highly recommend Mette to any organization there is searching for a reliable and professional person with an open mind towards new challenges."
Steen Knuppert-Hansen
Sales Director, SikkertHjem ApS